Рівне:

Створення та просування сайтів

Затримано зниклий автомобіль

Кримінал 16-кві, 2009, 17:389 prov 1 007
10 квітня близько 14 години на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, поблизу села Верхів Острозького району, у поле зору вартових доріг потрапив автомобіль марки ВАЗ-2104, зеленого кольору. Вказане авто мало незначні механічні пошкодження. Також складалося враження, що водій ВАЗівки намагається заховатися від інспекторів ДАІ за вантажівкою.
Олександр Янчук, ІДПС Рівненської Роти для ОДДЗ каже:
- Я вирішив зупинити цей автомобіль, подавши вимогу про зупинку жезлом. Проте водій проігнорував мою вимогу. Після чого, збільшуючи швидкість та порушуючи правила обгону, почав від нас тікати. Ми вирішили наздогнати цей автомобіль. Вже через нетривалий час ВАЗ було блоковано поблизу кафе-бару “Беркут”.
Переслідуючи втікачів працівники ДАІ помітили, що з автомобіля, який ще рухався, вистрибнув і зник у невідомому напрямку водій. Після зупинки авто вартові доріг побачили у салоні пасажира, який був у стані алкогольного сп’яніння. Пізніше стало відомо, що пасажир сам з Одеської області, має ім’я Віктор. З його слів чоловік, що був за кермом автомобіля також житель Одеської області, його товариш. Разом з власником автомобіля та втікачем в ніч з 9 на 10 квітня вони розпивали спиртні напої в селі Федосіївка Одеської області.
Віктор, пасажир автомобіля ВАЗ-2104 розповідає:
- Я їх зупинив, познайомились і трохи випили. Потім їм кажу: давайте поїдемо у Федосіївку. Там ще випили. Ще одну каністру не допили. Я як проснувся, “бахнув” стакан — і знову спати. Все його питав, куди ти мене везеш, він каже, що додому.
Водія, який втік, також звали Віктор.
Пізніше стало відомо, що власник автомобіля ВАЗ-2104 повідомив правоохоронцям, що його легковик зник у невідомому напрямку і він підозрює у цьому злочині двох своїх знайомих, з якими він вживав спиртні напої напередодні.
Наразі автомобіль та пасажир затримані. Ведеться слідство.
Світлана МАРКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору