Рівне:

Створення та просування сайтів

морг перестане бути окрасою центру міста?

Актуально 15-чер, 2006, 15:239 prov 1 109
Найближчим часом буде вирішено проблему, яка впродовж кількох десятків років не влаштовує мешканців центральної частини Рівного — перенесуть обласне бюро судмедекспертизи разом із моргом, що між вулицями Драгоманова та Лермонтова. Міські чиновники планують перемістити його на околицю міста.
Морг тут проектувався ще в ті часи, коли про забудову центру мови не було. Нині ж за десять метрів від нього споруджено кілька багатоповерхівок та з‘явився перший у Рівному квартал елітної забудови.
Як повідомив міський голова Рівного Віктор Чайка, нині для моргу вже знайшли місце – приміщення колишнього дитячого відділення залізничної лікарні, яке, за словами медичних чиновників, не використовується протягом останніх п‘яти років. Можливість перенесення туди моргу вже сьогодні, як каже заступник начальника управління охорони здоров‘я Рівненського міськвиконкому Вікторія Покоєвчук, вивчатимуть фахівці.
За їх словами, раніше вирішити проблему не вдавалося через те, що обласне керівництво, до підпорядкування якого й належить бюро судмедекспертизи, ніяк не могло дійти до спільної думки щодо пошуку нового приміщення для моргу з міською владою. Віктор Чайка сподівається на сприяння нового керівництва краю у вирішенні цього питання.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору