Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 29-чер, 2006, 11:039 prov 1 019
Демидівка
У районі працюють сім пришкільних оздоровчих таборів загальноосвітніх навчальних закладів. Для організації харчування учнів у таборах у районному бюджеті передбачено 10 тисяч гривень.

Млинів
Більше двох годин натруджені руки жителів хутора Березина щеміли не від важкої праці, а від гучних оплесків на знак вдячності вокальному гурту «Діамант», подружжю Ольги Сунічук та Ігоря Кориндія, а також місцевому гумористу Григорію Москалюку за концерт українських народних, авторських пісень та іскрометний гумор.

Кузнецовськ
Міський голова Володимир Коровкін нагородив кращих учнів шкіл щорічними стипендіями міського голови в номінаціях: „Юне обдарування”, „Юний науковець”, „Кращий спортсмен”, „Юний літератор”. За високі досягнення в навчанні кращим випускникам шкіл вручено 17 золотих і 5 срібних медалей. Не залишилися без уваги і педагоги. Учителі міста, які підготували переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, отримали премії.

Рівне
Секретаріат Президента України припинив повноваження першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Олега Ковальчука та заступників Степана Жданюка й Олександра Рудика. В той же час головне управління державної служби України погодило пропозицію облдержадміністрації щодо звільнення керівника апарату облдержадміністрації Яківа Іващука.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору