Рівне:

Створення та просування сайтів

Правохоронці затримують розповсюджувачів наркотиків

Останні новини 07-травня, 2009, 10:359 prov 971
Правоохоронці Дубровицького райвідділу міліції на гарячому затримали 39-річного місцевого мешканця Івана, який за 250 гривень намагався продати 29-річному жителю Житомира Петру подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору зовні схожу на маріхуану. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.
56 грам подрібненої речовини рослинного походження схожу на маріхуану, мисливську гладкоствольну рушницю 16 калібру та 12 патронів до неї виявили та вилучили працівники Зарічненського райвідділу міліції у жителя села Серники 29-річного Павла під час проведення санкціонованого обшуку його будинку. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.
650 грам порошкоподібної речовини білого кольору невідомого походження виявили та вилучили працівники Костопільського райвідділу міліції під час санкціонованого обшуку квартири 26-річного місцевого жителя Анатолія. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.
7 поліетиленовиз пакетів з 15 грамами порошкоподібної речовини білого кольору невідомого походження та 18 поліетиленових пакетів з 20 грамами порошкоподібної речовини білого кольору невідомого походження та дві металеві ємкості з 10 грамами сухої подрібненої речовини рослинного походження схожої на маріхуану виявили та вилучили працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС та СБНОН Сарненського РВ у місцевих жителів 26-річної Світлани та 33-річного Олексія, — повідомила прес-служба ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору