Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненській АЕС сталося замикання кабеля

Актуально 22-травня, 2009, 09:279 prov 1 664
На Рівненській АЕС  сталося замикання кабеля

14 травня о 15:12 унаслідок короткого замикання кабелю освітлення у приміщенні для зберігання інструменту (блок №1) відбулося задимлення, яке не кваліфікується як пожежа. Подія не вплинула на радіаційний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території. Про це ZAXID.NET повідомили на підприємстві.
15 травня в роботі були три енергоблоки ВП РАЕС (№2, №3 та №4) з сумарним навантаженням 1640 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Минулої доби енергоблоки Рівненської АЕС виробили 39,3 млн. кВт*г електроенергії, з початку місяця виробили - 520,8 млн. кВт*г електроенергії, з початку року - 5 млрд. 642,6 млн. кВт*г електроенергії. На енергоблоці №1 (ВВЕР- 440) триває 217 доба планово-попереджувального ремонту. Закінчено роботи зі встановлення та центровки двигуна на ГЦН-3. Турбогенератор 4 знаходиться в резерві. Завершено ремонт третього каналу системи безпеки. Всі ремонтні роботи виконуються згідно з графіком.
Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався і перебуває у межах діючих норм.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору