Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 13-лип, 2006, 10:279 prov 929
Демидівка
7 липня на базі підприємств і організацій району відбувся обласний практикум з питань енергозбереження та енергоефективності. На ньому обговорили питання впровадження енергетичних паспортів підприємства суб’єктами господарювання області, утилізації твердих побутових і виробничих відходів з отриманням ліквідних енергоносіїв, використання енергоефективного обладнання на підприємствах та у житлово-комунальному господарстві Рівненщини.
Зарічне

У райцентрі представили новопризначеного в.о. голови Зарічненської райдержадміністрації. Там відбулися збори активу району, на яких в.о. заступника голови облдержадміністрації В.Новак представив новопризначеного в.о. голови райдержадміністрації Ю.Богдановича.

Кузнецовськ
При територіальному центрі управління праці та соціального захисту населення відбулося урочисте відкриття відділення для надання послуг з харчування, облаштування на нічліг осіб, які не мають житла на 30 ліжкомісць.

Млинів
Заступник голови райдержадміністрації С.Гасяк провів виїзний прийом громадян у Привітненькій сільраді. Питання стосувалися виплати заборгованості по заробітній платі колишнього сільськогосподарського підприємства, матеріальної допомоги.

Сарни
На березі річки Случ відбулося обласне мистецьке свято “Купальська ніч”. Участь в театралізованому дійстві взяли творчі та аматорські колективи Володимирецького, Гощанського, Дубровицького, Зарічненського, Здолбунівського, Костопільського, Сарненського, Рокитнівського районів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору