Рівне:

Створення та просування сайтів

Анюта-космонавтка

Кримінал 13-лип, 2006, 10:339 prov 951
Чотирьохрічна Анюта, залишившись вдома одна, сильно злякалася. І щоб покликати маму вилізла на підвіконня та у відчинену кватирку почала кликати найріднішу людину… Варто зауважити, що подія розгорталася на 14-му поверсі висотного будинку в Рівному. І хто-зна, якби не вчинок двох чоловіків, які проходили в той час вулицею, як саме закінчилася б ця пригода.
Як повідомив інспектор пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Дмитро Мельник, в той день мати залишила дитину саму без догляду та пішла на роботу. Чоловіка в жінки не було, тому вона вимушена була заробляти на прожиття сама. Цього разу дівчинка чогось злякалася і вирішила вилізти на підвіконня.
Всю цю картину мали змогу спостерігати два підприємці, вікна їхнього офісу якраз були навпроти багатоповерхівки. Молоді люди відразу кинулися до під’їзду цього будинку, піднялися наверх, де була розташована квартира. Один з товаришів, подзвонивши в помешкання, підізвав дівчинку до дверей і почав заспокоювати малу. Потім чоловіки зателефонували у пожежно-рятувальну службу і повідомили про цей випадок. Невдовзі приїхали рятувальники, які потрапили до квартири та заспокоїли Анюту. Тож, на щастя, цього разу все обійшлося благополучно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору