Рівне:

Створення та просування сайтів

Поляки відвідають Сарни

Останні новини 25-травня, 2009, 11:009 prov 1 009
У рамках участі в програмі двостороннього співробітництва з територіальними громадами Польщі “Чорнобильська програма відродження та розвитку”, в період з 25 по 27 травня, у Сарненському районі перебуватимуть представники Стагардського повіту: Вальдемар Гіл, Староста та Гжегош Орочонські, Радник.
Метою поїздки є налагодження двостороннього співробітництва з територіальними громадами Польщі, відвідування сільських рад, а також ознайомлення польських колег із соціально-економічним становищем району.
25 травня 2009 року о 10.00 год. в малому залі засідань Сарненської районної державної адміністрації відбудеться прес-конференція на тему : “Впровадження проектів ПРО ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” на рівні районів області” за участю голів Сарненської, Дубровицької, Рокитнівської і Зарічненської районних державних адміністрацій та координатора проекту ПРО ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” п.Філіца В.В.
Для участі та висвітлення матеріалів прес-конференції запрошуємо журналісти та представники ЗМІ області.
Прибуття тележурналістів в м.Сарни буде забезпечено автомобілем координатора проекту, — повідомили з прес-служби Сарненської РДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору