Рівне:

Створення та просування сайтів

Кольорові бої

Спорт 03-сер, 2006, 12:059 prov 922
У суботу у спортивному комплексі “Форт” напроти МЕГУ велися бойові дії. Щоправда, жодної жертви у цій “гарячій точці” не було. Лише учасники отримали величезну порцію позитивних емоцій. Численні присутні стали свідками пейнтбольних поєдинків. Цей вид спорту, який все більше завойовує своїх прихильників, називають по-різному. Серед однієї з версій — кольорова війна, гра, яка імітує бойові дії на обмеженій території.
Чотири команди, серед яких одна журналістська, взяли участь у першому “Кубку Хамелеона” організованого пейнтбольним клубом “Хамелеон”. Змагання тривали три раунди — до двох перемог. Команди складалися з двох учасників. Завдання просте — вразити супротивника і при цьому залишитися неушкодженим самому. “Місце бою” обмежене сіткою, аби кольорові кульки не вилітали за межі майданчику. Сам майданчик нагадував місце бойових дій: складені мішки з піском, автомобільні покришки, дерев’яні паркани. Учасники ховаються за цими перешкодами, використовуючи їх як прикриття, і обстрілюють з маркерів кольоровими кульками суперників. Аби уникнути травм, учасники мають захисні маски, аби не замастити одяг — камуфляжні костюми...
Як розповів організатор клубу Дмитро Мацнєв, ідея заснувати пейнтбольний клуб у Рівному з’явилася у Києві:
— Саме там я захопився цим видом спорту. Подібні клуби є у всіх обласних центрах Західної України. Захотілося зробити щось на зразок у нашому місті. Зараз клуб розпочинає роботу. На сьогодні у нас є лише чотири маркери. Проте в подальшому будемо розвиватися, збільшивши майданчик, що приведе до збільшення учасників. Для любителів екстриму — у нас можна грати в будь-яку погоду: чи то в дощ, чи то в сніг. Майбутнє нашого клубу залежить тільки від того, як пейнтбол сприймуть рівняни.
... Після бою учасники обох команд виходили, жваво обговорюючи поєдинок, не згадуючи, як щойно вони стріляли один в одного. А те, що це справді класно, свідчить їх порівняння пейнтболу із... сексом. Не менш адреналіну додалося і вболівальникам — не часто побачиш перестрілку майже в центрі міста. Можливо, незабаром і вони переступлять двері клубу і будуть по той бій сітки?
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору