Рівне:

Створення та просування сайтів

майор застрелив рядового

Україна і світ 10-сер, 2006, 12:369 prov 774
У військовій частині в селі Селещина Машевського району Полтавської області майор вистрілив у голову рядовому, який від рани помер у лікарні.
За словами прокурора Полтавського гарнізону Володимира Калусенка, випадок стався ввечері 6 серпня на складах хімічних боєприпасів Міноборони України.
— Там черговий по частині майор вистрілив з табельного пістолета в потилицю рядовому. З важким пораненням солдата доставили до лікарні райцентру, де він, не опритомнівши, помер. Солдату залишалося служити півтора місяця. Сам він з Полтави, — розповів Калусенко.
За його словами, “майора затримано за підозрою в скоєнні злочину”. Про причини події в прокуратурі не повідомляють.
Разом з тим, за неофіційною інформацією, конфлікт виник через відмову солдата виконати розпорядження майора вимкнути телевізор, який той нібито дивився у недозволений час.
За фактом вбивства військова прокуратура Полтавського гарнізону 7 серпня порушила кримінальну справу. Як повідомив прокурор Калусенко, справа порушена за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).
За його словами, для оперативного розслідування (3-5 днів) створена і працює оперативно-слідча група в складі із 6 працівників прокуратури і працівників військової служби правопорядку внутрішніх сил.
У справі проводиться слідство, призначені судово-медична і балістична експертизи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору