Рівне:

Створення та просування сайтів

У страшній аварії загинули двоє людей

Кримінал 04-чер, 2009, 10:039 prov 1 242
У страшній аварії загинули двоє людей

30 травня близько 22.00 на 328 км автодороги Київ Чоп поблизу кафе “Чайка” сталася жахлива аварія. 26-річний водій автомобіля “Форд Скорпіо” рухався з боку Києва у напрямку м. Львів, не впоравшися з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою “Вольво” із напівпричепом. Про це повідомив співробітник прес-служби управління ГУ МВС в Рівненській області Ярослав Мельничук.
У результаті аварії було пробито паливний бак вантажівки, і дизпаливо почало розливатись на асфальтне покриття автодороги. Після зіткнення з вантажівкою некерований “Форд” протаранив вантажівку “Рено” з напівпричепом, яка рухалася назустріч. Від удару легковик розірвало вщент, а завантажена фура “Рено” перекинулась на бік. Ситуація, що склалася на цьому відрізку автодороги, стала загрожувати іншим учасникам дорожнього руху вибухом пального, що витікало з баку “Вольво”. На місце події терміново прибули три рятувальні підрозділи головного управління МНС у Рівненській області. Рятувальники за допомоги спеціального обладнання звільнили з понівеченого “Форду” тіло загиблої пасажирки. Рятувальники змили з дороги дизельне пальне, щоб не допустити вибуху.
Наслідки ДТП жахливі. Водій автомобіля “Форд” помер в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні міста Рівне, пасажирка легковика, особу якої та інші дані встановлюють, загинула на місці пригоди, ще одна пасажирка автомобіля “Форд”, дані якої також встановлюють, отримала тілесні ушкодження і госпіталізована в реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне.
За фактом ДТП триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору