Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський Фонд держмайна направив в держбюджет 1,5 млн. грн

Останні новини 04-чер, 2009, 11:239 prov 931
Регіональне відділення ФДМУ по Рівненській області з початку року спрямувало до держбюджету майже півтора мільйони гривень. Це кошти, отримані лише від оренди державного майна, оскільки об’єкти державної власності та пакети акцій цього року на Рівненщині ще не продавалися.
Сума у мільйон 452 тисячі 970 гривень, яку сплатили державі за користування її майном орендарі, становить 104,3% від запланованого. Лише у травні надходження склали майже 300 тисяч гривень.
Загалом регіональне відділення виступає орендодавцем по 382 договорах оренди. У травні було проведено 7 конкурсів на право укладення договорів оренди (загалом з початку року – 24) та укладено 3 нових договори (з початку року – 20).
Разом з тим, під впливом фінансової кризи зростає також заборгованість. Нині борг орендарів становить понад 652 тисячі гривень, з них майже по 540 тисячах регіональним відділенням ведеться претензійно-позовна робота у судах. Зокрема, на початку травня господарський суд Рівненської області розірвав договір оренди РВ ФДМУ з ТОВ “Ровес” та зобов’язав товариство, борг якого уже перевищує 470 тисяч гривень, повернути державі заборговані кошти. Нині справа знаходиться на розгляді у Львівському апеляційному господарському суді, — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору