Рівне:

Створення та просування сайтів

В облдержадміністрації пройде конференція "Якість надання комунальних послуг та їх тарифікація"

Останні новини 10-чер, 2009, 12:239 prov 907
11-12 червня 2009 р. в обласній державні адміністрації відбудеться конференція на тему "Якість надання комунальних послуг та їх тарифікація". Організатором заходу є Рівненський Центр "Соціальне партнерство". Співорганізатори - Головне управління економіки та інвестиційної політики Рівненської облдержадміністрації та Рівненська незалежна медіа-профспілка. Конференція проводиться в рамках проекту Європейської Комісії та Ради Європи "Сприяння Європейським стандартам в українському медійному середовищі".
До участі у конференції запрошено представників органів влади та місцевого самоврядування, керівників комунальних та приватних підприємств, що надають комунальні послуги,
керівників ОСББ та інших громадських об'єднань, представники зацікавленої громадськості та засоби масової інформації.
За результатами конференції будуть напрацьовані практичні рекомендації для покращення ситуації у сфері надання комунальних послуг рівнянам та створено робочу групу по узгодженню спільних дій влади, ЗМІ та громадськості упродовж року.
Місце проведення - майдан Просвіти, 1, 2-й поверх, приміщення виставково-ділового центру (каб. 201 в приміщенні ОДА), — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору