Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний утікач

Кримінал 24-сер, 2006, 10:419 prov 1 135
Нещодавно до Костопільського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що ввечері на сумнозвісній автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів «Фольксваген-Гольф» збив двох людей та зник з місця пригоди.
Чоловік і жінка йшли по узбіччю цієї дороги, як раптом, їдучи на шаленій швидкості, їх збив червоний «Фольксваген-Гольф». Водій, не зупиняючись, помчався далі, залишивши без допомоги збитих людей. І якщо чоловікові ще порівняно пощастило (він отримав легкі тілесні ушкодження), то жінці поталанило менше: вона одержала тяжкі тілесні ушкодження і лікарі швидкої допомоги доставили її до Костопільської районної лікарні. За словами медиків, їй доведеться не один тиждень провести на лікарняному ліжку.
Винуватець же цієї пригоди після скоєного попрямував до Костополя. По дорозі горе-водій вирішив ще раз «відзначитися». Він протаранив ще й авто: врізавшись у «Гольф», завдав йому значних механічних ушкоджень. Але український Шумахер і тут не виявив бажання зупинитися, аби проаналізувати скоєне. Він, зірвавшись з місця, поїхав далі.
Міліціонери зреагували миттєво і в той же день затримали горе-водія. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння якраз відпочивав після шалених перегонів, у яких жертв могло б бути і більше. Автомобіль зловмисника доставили до райвідділу міліції. За цим фактом порушили кримінальну справу і тепер «автогонщика» чекає суд, який і вирішить подальше місце перебування чоловіка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору