Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 11-чер, 2009, 14:429 prov 1 267
Упродовж січня–травня поточного року працівники головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне викрли 8 злочинів, у тому числі 6 тяжких (або 75%), за якими порушено кримінальні справи.
При проведенні оперативних заходів щодо підприємств, які незаконно формують для інших суб’єктів валові витрати та податковий кредит з ПДВ (так званих «податкових ям»), порушено 1 кримінальну справу за ч.3 ст. 212 КК України. Зокрема, у ході відпрацювання «податкової ями» ДП «І» (м. Рівне) встановлено, що одне київське товариство протягом серпня 2008 — березня 2009 року, користуючись реквізитами рівненського підприємства, декларувало щомісячний податковий кредит з ПДВ від 2,8 тис. грн. до 5,2 млн. грн. Проведеною документальною перевіркою ДП «І» факту стосунків з київським підприємством не встановлено, у зв’язку з чим відповідні матеріали направлено в УПМ ДПА у м. Києві для встановлення та притягнення винних у неправомірному формуванні податкового кредиту осіб до передбаченої законом відповідальності.
У поточному році співробітники податкової міліції ДПІ у м. Рівне виявили 1 «конвертаційний» центр та 4 фіктивні фірми, за результатами перевірок яких до бюджету стягнуто 600 тис. грн.
З початку року викрито 12 підпільних цехів з виробництва товарів народного споживання. З незаконного обігу вилучено товарів майже на 2 млн. грн., у тому числі: лікеро-горілчаних вартістю 286,3 тис. грн., інших товарів вартістю 1 млн.701,55 тис. грн.
У 2009 році застосовано 7 адміністративних арештів активів суб‘єктів господарської діяльності-боржників, — повідомили з головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне.
***
Двоє людей отримали поранення під час ДТП, яка сталась біля цвинтаря у місті Дубні. Напроти цвинтаря, що на вулиці Львівській, ледь не загинули люди. 50-річний водій автомобіля “Мерседес” Анатолій Г. їхав зі сторони міської лікарні у напрямку центра міста. Він скоїв наїзд на мопед «Альфа», яким керував 17-річний Дем’ян П. ДТП сталась тому, що мопедист, який рухався попереду авто, різко змінив напрямок руху. Водій мопеда отримав ЗЧМТ та переломи. Він госпіталізований в травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ. 17-річний пасажир мопеда Тарас Д. також госпіталізований в травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ, — повідомляє прес-служба УДАІ області.

***
У Сарненському районі водій ВАЗу поранив 8-річного пішохода. Ця ДТП сталась на автодорозі Немовичі-Березно. Поблизу села Зносичі Сарненського району 37-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 Віталій О. збив пішохода Андрія Л. Цей 8-річний жиетль с. Зносичі Сарненського району знаходився на узбіччі дороги. Пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, він госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ, — повідомила прес-служба УДАІ області.
***
Працівник ДАІ затримав повію з Дубенщини. Інспектор 2-го взводу Рівненської роти дорожньо-патрульної служби ДАІ для обслуговування доріг державного значення сержант О. Котвінський працював на автодорозі Київ — Чоп. Під час операції «Нічне місто», яка зараз триває на Рівненщині, він затримав 21-річну Анжелу Н. з міста Дубна, яка за грошову винагороду пропонувала водіям транспортних засобів сексуальні послуги. Повію доставлено в Дубенський міський відділ міліції. Анжела стала третьою повією з Дубенщини, яку затримали під час «Нічного міста» працівники ДАІ Рівненщини, — повідомляє прес-служба УДАІ.

***
17-річний юнак отримав ураження електричним струмом поблизу залізничного вокзалу у Здолбунові. Олесь С. потрапив у реанімаційне відділення Здолбунівської ЦРЛ, — повідомила прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА.
Його стан — тяжкий. В Олеся уражено електричним струмом майже 60 % тіла. Чоловіка знайшли поблизу залізничного вокзалу м. Здолбунова. Обставини події встановлюються.
***
У Дубровицькому районі загинув мотоцикліст. Ця ДТП сталась на автодорозі Соломир-Вовчиці-Дібрівськ-Сварицевичі, — повідомила прес-служба УДАІ області.
33-річний водій Віталій Ч. з с. Зелень Дубровицького району їхав мотоциклом ММВЗ. Він не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя, і там мотоцикл перекиунвся. Водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору