Рівне:

Створення та просування сайтів

За декілька днів трофі-рейдери прибудуть на Рівненщину

Останні новини 03-лип, 2009, 11:269 prov 927
Сьогодні, 3 липня, в Україні розпочинаються міжнародні змагання з авто перегонів на позашляховиках АТЛ-трофі. Саме зараз у Києві на Набережному шосе триває реєстрація учасників І-го етапу кубку країни з трофі-рейдів. Для участі у міжнародних перегонах АТЛ-трофі зареєструвались 138 екіпажів-учасників - це провідні спортсмени України, учасники міжнародних змагань та легендарного Dakar. Серед трофі-рейдерів Євген Червоненко, Микола Катеринчук, Віктор Янукович, Ігор Франчук, Едуард Зейналов, Олександр Садиков, учасник з Лівану Рафік Эль-Халабі, а також екстремали-представниці слабкої статі.
Два з чотирьох ключових етапів змагань пройдуть на Рівненщині:. 6 липня трофі-рейдери прибудуть до с.Глинне, Рокитнівського району, а вже наступного дня, учасників перегонів зустрічатимуть у Зарічному.
Траса АТЛ-трофі – це важкопрохідні покинуті лісові дороги і цілковите бездоріжжя та є однією з найскладніших трас у СНД. У гонках бере участь техніка в категоріях: джипи ТР1, ТР2, ТР3, квадроцикли-atv, мотоцикли.
Атл-трофі проходитиме за маршрутом Київ-Шацьк. Два з чотирьох ключових етапів перегонів пройдуть на Рівненщині! Учасники змагань проїдуть по бездоріжжю 1000 кілометрів.
Офіційний старт міжнародних змагань «АТЛ-трофі 2009» відбудеться 4 липня (субота) о 15:00, м. Гостомель, с. Горенка, майдан біля озера, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору