Рівне:

Створення та просування сайтів

Увага! Козачки!

Кримінал 24-лип, 2009, 09:359 prov 1 197
Останнім часом до Міністерства внутрішніх справ України надходять численні скарги від учасників дорожнього руху на незаконні дії так званих ”громадсько-козацьких формувань”, котрі пожвавили свою діяльність на автодорогах України.
Ці формування використовують уніформу, схожу на форму працівників ДАІ, із застосуванням вимірювачів швидкості, жезлів і дисків з червоним світлоповертачем. На перший погляд їх можна прийняти за інспекторів ДАІ.
Необізнаність деяких водіїв сприяє безпідставній зупинці транспортних засобів цими ”козачками”. Зазвичай члени цих громадсько-козацьких формувань наполегливо нав`язують власнику зупиненого авто пройти перевірку рівня забруднюючих речовин у відпрацьованих газах двигуна та інших платних послуг, які є поза їх компетенцією й відносяться до сфери діяльності ДАІ та інших державних інспекцій.
На Рівненщині досі таких випадків не зафіксовано. Зважаючи на те, що сезон відпусток у розпалі і багато громадян подорожує до місць відпочинку на південь України, радимо учасникам дорожнього руху у таких випадках завжди перевіряти індивідуальний нагрудний знак працівника ДАІ, а також службове посвідчення міліціонера.
Щоб стати на заваді такому свавіллю, коли Вас зупинять члени громадських формувань та примушуватимуть до платного пройдення технічних перевірок, просимо повідомляти про це у міліцію для реагування.
ПРЕС-СЛУЖБА
УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору