Рівне:

Створення та просування сайтів

Народні депутати від БЮТ опікуються дітьми з соціально незахищених сімей.

Останні новини 26-лип, 2009, 14:319 prov 938
За сприяння народних депутатів України від Блоку Юлії Тимошенко Юрія Прокопчука, Володимира Дончака та Сергія Кошина досягнуто домовленість з Асоціацією дитячих офтальмологів України про проведення низки операцій і клінічних обстежень для дітей з соціально незахищених сімей Рівненської області.
Так, 14 липня 2009 року в м.Київ успішно прооперований 10-тирічний хлопчик-сирота, учень Чудельської школи-інтернат Валентин Сергійчук. Операцію провела дійсно лікар від Бога - Марина Володимирівна Шовкуненко. Валентин з перших хвилин перебування в лікарняному закладі відчував теплоту і любов, яка йшла від самого серця, в теперішній час не завжди на це можна сподіватись.
Це не перша хірургічна допомога, яку проводить пані Марина для дітей позбавлених батьківської опіки, а також з соціально незахищених сімей. Вона завжди знаходить доброту і ласку для кожного пацієнта.
Через два місяці на Валентина чекає чергова операція, але все найтяжче залишилось позаду. На очах з’явились сльози радості з якими хотілось би поділитись з найріднішими, та їх нажаль немає. Але ці слова він обов’язково скаже своїм вчителям і директору школи Валерію Володимировичу Малюжинському, а з Сашком (так він називає голову опікунської ради Чудельської школи-інтернат Олександра Полякова) в нього давно дружні стосунки. З ним хлопчик завжди радиться в першу чергу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору