Рівне:

Створення та просування сайтів

А тон задавали дубенчани

Спорт 30-лип, 2009, 09:379 prov 980
Чи може бути щось вищою нагородою для наставника, аніж коли його вихованець показує гарні результати, посідає престижне місце у змаганнях? Утричі така радість вагоміша, якщо цього досягає відразу декілька людей, що засвідчує віддачу затрачених зусиль.
Зрозуміло гордість заслуженого тренера України, працівника Дубенської ДЮСШ Андрія Максимчука після нещодавнього чемпіонату України з веслування, що відбувся у Дніпропетровську. Виступила на ньому й команда Рівненщини, основу якої склали посланці древнього граду. Переважна більшість із них принесла залікові очки в командну скарбничку, ставши призерами після заїздів на каное. Так, Віктор Недашківській був кращим на каное-одиночці (дистанція 1000 метрів). Хлопець отримав ще одну золоту медаль після гонки у складі четвірки на цій же дистанції.
Добре виступив і учасник минулих Олімпійських ігор у Пекіні Петро Крук: у парі з Русланом Джаліловим (м. Зеленогорськ) посів третє місце на „п’ятсотметрівці” та переміг на удвічі довшій дистанції в одиночці.
Ще один успіх випав на долю дубенчан у змаганнях на каное-одиночці. Так, на другу сходинку п’єдесталу піднявся Олександр Максимчук, а на третю – Віктор Недашківській.
Шість призових місць на такому представницькому турнірі – ще одне свідчення, що Дубенська веслувальна школа посідає провідне місце серед споріднених спортивних колективів західноукраїнського регіону, а тренери її видають „на гора” майстрів, які з успіхом можуть захищати честь України на міжнародних регатах вищого рангу.
Валентин Суменко,
Дубно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору