Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 30-лип, 2009, 09:469 prov 1 165
Чоловік облив дружину кислотою
Близько 10.00 у сільську раду прибігла жінка, якій, за її словами, на робочому місці чоловік погрожував ножем. Жінка хотіла телефоном викликати дільничного інспектора міліції. Та за якийсь час до приміщення сільради зайшов і сам чоловік. Із принесеної колби він вихлюпнув на жінку кислоту. Потерпілу врятувало те, що вона була у щільному вбранні, а люди, які збіглися на крик, вчасно допомогли промити попечені місця.
Нападник, як кажуть правоохоронці, виправдовує свій вчинок емоціями та коханням. Мовляв, він приревнував дружину. Наразі зловмисника затримано. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Зізнався у квартирних крадіжках
У трьох квартирних крадіжках зізнався 45-річний Ігор, який наразі перебуває в СІЗО. Чоловік повідомив про те, що у січні, травні та грудні 2008 року він викрав матеріальні цінності із квартир у Здолбунові та місцевого магазину.

На групу дітей
ледь не впало дерево
У притулку для дітей Служби в справах дітей Рівненської ОДА ледь не стався нещасний випадок. Стара верба звалилася прямісінько на ігровий майданчик. За десять хвилин до цього там гуляла група з 15 дітей, віком від 3 років. Від трагедії дітей врятувало те, що вихователі повели їх на підвечірок.
Притулок уже не раз просив комунальників зрізати старі дерева. Вихователь-методист притулку для дітей служби в справах дітей Рівненської ОДА Галина Панасюк зазначила, що у Тресті зеленого господарства відмовилися це зробити безкоштовно, адже заклад перебуває в обласному підпорядкуванні.

Двох жінок покусали змії
При збиранні лісових ягід отримала укус змії та потрапила в Березнівську ЦРЛ в стані середньої важкості жителька с. Витковичі Березнівського району, Марія, 1951 р.н. Стан жінки стабільний.
Також госпіталізували в Зарічненську ЦРЛ в стані середньої важкості жительку с. Морочне Зарічненського району Галину, 1950 р.н. Стан жінки стабільний.

Збив дівчинку
на пішохідному переході
У Рівному на перехресті вул.Кн.Володимира — Р.Шухевича, водій автомобіля “Audi 100”, житель міста, на регульованому перехресті збив неповнолітнього пішохода — 14-річну жительку м.Рівне, яка переходила дорогу на дозволений сигнал світлофора. Дівчинка отримала забій лівого стегна, забій м’яких тканин голови, забій лівого ліктевого суглоба, госпіталізована в нейрохірургічне відділення ЦМЛ м.Рівне.

Госпіталізували
після удару струмом
У Володимирецьку ЦРЛ з діагнозом ураження електричним струмом госпіталізовано жителя с. Довга воля Володимирецького р-ну Олега, 1978 р.н., травму отримав під час ремонту електророзетки в себе вдома. Стан важкий.

Двоє дітей з опіками окропом
потрапили в реанімацію
В реанімаційне відділення Млинівської ЦРЛ госпіталізовано 5-річну Владиславу, жительку м. Луцька. У дівчинки термічні опіки І-ІІ ступеня голови, тулуба, рук та ніг, загалом — 50 % тіла. У дитини був опіковий шок. Її стан тяжкий. Опіки дівчинка отримала, перекинувши на себе каструлю з окропом, коли перебувала у бабусі у с. Новини Млинівського району.
Також в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ госпіталізовано 2-річну Вікторію з с. Януковичі. У дівчинки термічні опіки правого передпліччя, правої руки, правої стопи та живота, ІІІ-ступеня (14 % тіла). Стан тяжкий. Опіки малеча отримала в помешканні батьків, виливши на себе окріп.

Загинув електрик
Від ураження електричним струмом на електроопорі загинув 52-річний Микола, житель с. Забороль, Рівненського району, електрик кооперативу ”Західний”. Трагедія сталась на території дачного масиву у с. Н.Українка Рівненського району. Про це повідомила Алла Скомаровська, старший інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору