Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарни

Що новенького? 30-лип, 2009, 09:529 prov 1 267
Справжнім святом для сарненців незабаром стане відкриття реконструйованої центральної площі в місті Сарни. Ці роботи проводило приватне підприємство ”Платон”, яке очолює депутат Сарненської районної ради від фракції БЮТ Іван Тотовицький. На підприємстві виготовляють будівельні матеріали, високоякісну тротуарну плитку, зливи, бордюри, блоки, фрагменти огорожі.
Приватне підприємство уміло протистоїть кризі. Висока організація праці та досвідчені фахівці за цей рік наростили випуск продукції на 13%, порівняно з вдалим 2008 роком. Хочеться наголосити і на тому, що збільшено число робочих місць. Всі необхідні платежі до бюджету надходять своєчасно і в повному обсязі. Постійно інвестується основний капітал. В цьому році придбано вантажний автомобіль та бетонозмішувач. Керівництво завжди проявляє турботу про працівників: створює хороші побутові умови на робочих місцях.
Іван Тотовицький також вболіває за футбольний клуб свого рідного села Кричильськ, який підтримує матеріально, а також постійно допомагає навчальним закладам району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору