Рівне:

Створення та просування сайтів

800 підприємств Рівненщини здають звітність в електронному вигляді

Останні новини 31-лип, 2009, 15:469 Lobanovskiy 1 429
Працедавці Рівненщини активно відгукнулися на запровадження державною службою зайнятості такого інноваційного виду послуг як надсилання фінансової та статистичної звітності в електронному вигляді. Станом на 27 липня в області цим сервісом скористалися майже 800 підприємств, установ та організацій. Вони отримали в центрах зайнятості безкоштовні електронні ключі уклали договір з оператором про інформаційне обслуговування і мають можливість подавати звітність в електронному вигляді до державної служби зайнятості, Пенсійного фонду України.
З осені з електронним ключем, виданим службою зайнятості, також можна буде звітувати через Інтернет до інших державних інституцій Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України і Фонду соціального захисту інвалідів. Вирішується питання щодо співпраці в цьому напрямку з Державною податковою адміністрацією та органами статистики.

Шановні роботодавці!
Якщо вас зацікавила інформація щодо подання звітів в електронному вигляді, звертайтеся у відділи взаємодії з роботодавцями центрів зайнятості, і ви зробите крок до сучасних європейських технологій інформаційного обміну.
Довідки за телефоном 26-18-93 (відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості).
Відділ організації надання послуг роботодавцям Рівненського обласного центру зайнятості

Про це газеті "Провінційка" повідомила начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ОЦЗ — Ольга Токова
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору