Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 06-сер, 2009, 10:269 prov 959
Зі школи викрали гвинтівки
Дві пневматичні гвинтівки викрали невідомі зі школи в селі Антонівка Володимирецького району. Зловмисники потрапили до приміщення, зірвавши навісні замки на дверях. Зараз їх розшукують правоохоронці.

Загинув велосипедист
Ця ДТП сталась на вулиці Андріївській у м.Березне. 26-річний водій Audi 100 Андрій Т. із с.Зірне їхав у напрямку с.Кургани. Він скоїв наїзд на велосипедиста — 43-річного Валерія У. з с.Білка, який рухався в попутному напрямку та раптово повернув ліворуч. Велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Про це повідомила прес-служба УДАІ.

Отримала опіки біля газової плити
2 серпня в Здолбунівську центральну районну лікарню в стані середньої важкості з опіками обличчя, шиї та грудної клітки госпіталізували Марію Д., 1951 р. н., жительку с. Гільча Здолбунівського району. Пенсіонерка отримала опіки біля газової плити.

Однорічна дівчинка попеклася окропом
2 серпня в опіковий центр Рівненської центральної обласної лікарні в стані середнього ступеня важкості, була госпіталізована Ілона К., 2008 р. н., жителька с. Пеньків Костопільського району з діагнозом: термічні опіки шиї, тулуба, верхніх кінцівок (уражено до 25% поверхні тіла). Дівчинка отримала опіки внаслідок перекидання на себе чайника з окропом.

Затримали злодія з Донецької області
Затримали мешканця Донецької області, який зізнався правоохоронцям у двох крадіжках. Чоловік розповів, що у червні він разом із жителем Горлівки та трьома невідомими у селищі Клесів Сарненського району відібрав гроші у незнайомого чоловіка. А у липні із вищезгаданим горлівчанином викрав з будинку у селі Остки Рокитнівського району золоті вироби. За цими фактами проводять перевірки.

Виявили більше двох тисяч рослин маку
У ході проведення операції ”Мак-2009” працівники Костопільського райвідділу міліції виявили більше двох тисяч рослин снодійного маку на присадибній ділянці жительки села Звіздівка. А 55-річна Любов, мешканка села Крупець Радивилівського району, вирощувала на своїй ділянці понад двісті рослин маку.

Продав автомобіль без відома власника
48-річний Олександр, житель Березнівського району, звернувся із заявою до міліції. Чоловік повідомив про те, що у жовтні 2007 року 41-річний Володимир взяв в оренду його автомобіль та згодом продав його без відома власника. Проводиться перевірка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору