Рівне:

Створення та просування сайтів

Команда буде й гратиме

Спорт 13-сер, 2009, 10:119 prov 1 120
Команда буде й гратиме


Так коротко та оптимістично підбив підсумок зустрічі міського голови Рівного Володимира Хомка, народного депутата України Миколи Шершуна та президента професійної футбольної ліги Святослава Сироти президент ФК ”Верес” Ігор Климишин. Загроза зникнення нависла над командою після поразки рівнян у кубковій грі проти столичного ЦСКА та невиїзду на календарну гру чемпіонату України у другій лізі проти того ж ЦСКА у Київ. Можливо, ця зустріч стане тим поштовхом, який виведе ”Верес” з кризи, яка затягнулася.
Минулої середи рівняни припинили виступи у розіграші Кубка України. Цього разу наша команда зазнала нищівної поразки 0:4 від київського ЦСКА. Гості впевнено контролювали хід матчу. Вже у дебюті зустрічі армійці довели свою перевагу голом. Вірніше змусили господарів забити м’яч у свої ворота. Арсен Манасян увірвався у штрафний майданчик і зробив постріл. На шляху шкіряної кулі опинився гравець господарів Ігор Хлібович, від якого м’яч залетів у сітку воріт. “Верес” намагався зламати хід матчу. Проте суперник досить впевнено контролював перебіг подій на футбольному полі. Час від часу армійці “вибухали” активністю і небезпека відразу виникала поблизу воріт Павла Печинського. До часу, впевнені дії воротаря рівнян та неточність на завершальній стадії атак киян залишали на табло мінімальну перевагу гостей.
Після перерви кияни довели справу до розгрому. Хет-триком відзначився найдосвідченіший з гравців обох команд Костянтин Бабич. Впродовж двох хвилин він забив два голи. Перший свій м’яч він забив при повній бездіяльності захисту. На перший удар Павло Печинський зреагував, а вже повторним Бабич змусив „Верес” розпочинати з центру поля. Вже наступна атака обернулася черговими неприємностями для господарів. Все той же Костянтин Бабич відгукнувся на передачу Василя Шегди з флангу — 0:3. Під завісу матчу гості вчетверте засмутили нечисленних вболівальників „Вереса”. Хоча знову автором голу став Костянтин Бабич, але головним „винуватцем” можна назвати Дениса Синчука. Він підхопив м’яч поблизу свого штрафного майданчика та пройшов з ним до штрафного майданчика рівнян — господарі як зачаровані розступалися перед армійцем. Там в боротьбі із захисником він вивів на удар Бабича і той забив четвертий гол.
Микола Філін, головний тренер “Вереса”:
— На сьогодні склалася дуже складна ситуація у клубі. Умовляємо гравців вийти на гру. Готовність футболістів у плачевному стані. Як можна щось робити, якщо зібралися за три дні до початку сезону. Чотирнадцять гравців залишили команду. Скажу одне — футболу на Рівненщині немає. Наші гравці захищають честь інших клубів, а вдома вони непотрібні. Як можна від них щось вимагати, якщо вони не можуть добратися на тренування. Я не хочу виправдовуватися за поразки, але з таким відношенням до команди результату не буде. Майбутнього у команди немає — це моя думка. Хочу подякувати вболівальникам за підтримку на вибачитися за результат.
Це було останнє інтерв’ю Миколи Філіна у якості головного тренера ФК ”Верес”. Він подав заяву на звільнення, яку Ігор Климишин задовольнив. Наразі невідомо, хто буде тренувати команду.
Результати решти ігор 1/32 фіналу: “Бастіон” (Іллічівськ) — “Кримтеплиця” (Молодіжне) — 0:3, “Енергетик” (Бурштин) — “Геліос” (Харків) — 1:1 (1:1), по пен 6:5, “Дністер” (Овідіополь) — “Арсенал” (Біла Церква) — 1:0, “Сталь” (Алчевськ) — ПФК “Севастополь” — 2:1, ФК “Ірпінь” (Гореничі) — “Волинь” (Луцьк) — 1:4, ФК “Полтава” — ФК “Львів” — 1:0, “Сталь” (Дніпродзержинськ) — “Зірка” (Кіровоград) — 1:0, “Нива” (Вінниця) — “Фенікс-Іллічовець” (Калініно) — 0:1, МФК “Миколаїв” — “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) — 1:0, “Шахтар” (Свердловськ) — ФК “Моршин” — 2:0, “Десна” (Чернігів) — “Нива” (Тернопіль) — 1:2, “Титан” (Армянськ) — ПФК “Олександрія” — 0:2, ФК “Суми” — — “Нафтовик-Укрнафта” (Охтирка) — 0:1.
У неділю відбувся другий тур чемпіонату України з футболу. Рівненський ”Верес” мав грати у Києві проти місцевого ЦСКА. Через скрутне фінансове становище наша команда не змогла виїхати на календарний матч 2-го туру. Крім поразки, доведеться заплатити штраф у 15 тисяч гривень.
Результати решти ігор: ”Бастіон” — ”Динамо” — 1:1, ”Буковина” — ”Нива” (Вінниця) — 3:0, ”Карпати-2” — ”Львів-2” — 2:0, ”Рось” — ”Моршин” — 3:1, МФК ”Миколаїв” — ”Єдність” — 4:1. Два з чотирьох голів у складі миколаївців провів вихованець рівненського футболу Юрій Скороход (70 та 85 хвилини). Після двох турів без втрат очок йдуть дві команди — ”Карпати-2” (Львів) та ”Буковина” (Чернівці).
У наступному турі, який пройде 15 серпня, ”Верес” мав вдома приймати МФК ”Миколаїв”. Проте, через участь миколаївців у Кубку, гру буде перенесено на жовтень місяць.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору