Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко: «Рівненщина буде мати прекрасні транспортні магістралі»

Останні новини 26-сер, 2009, 12:299 prov 1 070
25 серпня на Рівненщині з робочим візитом побувала прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, щоб урочисто відкрити першу секцію відреставрованої ділянки міжнародної траси Київ-Чоп (на відрізку Рівне-Дубно: 348км-375км). Також Юлія Тимошенко відвідала Рівненський обласний онкологічний диспансер.
За словами прем’єр-міністра, вона приїхала на Рівненщину не просто перерізати стрічку, а щоб перевірити, як використовуються гроші держави та залучені інвестиційні ресурси: «Те, що я побачила, - це справді дорога європейської якості, збудована за усіма сучасними технічними вимогами. На наступні 300 км уряд готовий виділити гроші, щоб у 2010 році роботи можна було продовжити», - наголосила Юлія Тимошенко. Водночас, зробила зауваження відповідальному виконавцю – Укравтодору - в особі керівника служби Вадима Гуржоса, якому доручила в найкоротші строки заасфальтувати узбіччя траси, які поки що засипані щебенем, та облаштувати пішохідні переходи в селах, через які пролягає автомагістраль.
Крім того, Юлія Тимошенко пообіцяла, що сьогодні уряд на своєму засіданні виділить 29,1 млн. грн. зі Стабілізаційного фонду держбюджету на добудову другої черги Рівненського обласного онкологічного диспансера. Прем’єр також доручила Міністерству економіки підготувати проекти документів, які необхідні для ухвалення рішення щодо надання спрощеної процедури тендеру на добудову медзакладу. Водночас Юлія Тимошенко взяла обіцянку з голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука, що в разі виділення цих коштів, онкодиспансер буде добудований вже до кінця року. І доручила до початку нинішнього засідання уряду надати графік будівельних робіт.
Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, який супроводжував Юлію Тимошенко під час візиту, вважає приїзд прем’єра на Рівненщину важливим та надзвичайно своєчасним: «У нинішній непростий економічний та політичний період Юлія Володимирівна приїхала і заспокоїла мешканців області. Пообіцяла жорсткий урядовий контроль за використанням державних та інвестиційних коштів, відкрила завісу на ситуацію з «Рівнеазотом», запевнила пенсіонерів та малозабезпечених, що вони і далі вчасно отримуватимуть передбачені законом виплати. Та найголовніше - після цього візиту область нарешті може отримати довгоочікувані мільйони на добудову онкодиспансера. Ці гроші і обласна рада, і народні депутати від Рівненщини наполегливо «вибивали» не один рік», - наголосив голова обласної ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору