Рівне:

Створення та просування сайтів

Віктор Матчук проведе зустріч з директором Програм Розвитку ООН в Україні

Останні новини 26-сер, 2009, 13:309 prov 987
27 серпня 2009 р., голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук проведе зустріч з директором Програм Розвитку ООН в Україні Рікардою Рігер, котра перебуватиме на Рівненщині з робочою поїздкою.

Рікарда Рігер буде учасником першого засідання обласної координаційної ради з питань реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Цей захід відбуватиметься за участі керівників області та восьми районів-уачсників Проекту ПРООН (Млинівський, Радивилівський, Корецький, Гощанський, Зарічненський, Сарненський, Дубровицький, Рокитнівський).

Мета засідання обласної координаційної ради – розглянути хід впровадження Проекту та прийняти необхідні управлінські рішення для сприяння успішному впровадження громадських ініціатив. В ході робочого засідання вісім районів, учасники проекту представлять свій досвід та перші результати співпраці з ЄС/ПРООН, а п‘ять організацій громад з Гощанського та Зарічненського районів підпишуть грантові угоди з ПРООН про фінансування своїх мікропроектів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору