Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський район

Що новенького? 10-вер, 2009, 13:119 prov 1 028
На базі виконавчого комітету Великожитинської сільської ради проведено День секретаря.
Учасники ознайомились з діяльністю сервісного центру з обслуговування сільгоспмашин “Кейс”, з роботою фельдшерсько-акушерського пункту та функціонуванням Будинку культури в с.Великий Житин.
Було розглянуто питання про діяльність виконавчого комітету Великожитинської сільської ради, про організацію роботи архівних підрозділів у виконавчих комітетах місцевих рад, про виконання постанови Кабінету Міністрів “Про затвердження Класифікатора звернень громадян”, відповідного розпорядження голови райдержадміністрації та стану розгляду звернень громадян виконавчими комітетами місцевих рад у 2009 році.
Із секретарями виконавчих комітетів селищних та сільських рад проведено практичні завдання-тести на знання Конституції України, законів України “Про державну службу”, “Про боротьбу з корупцією”.
У роботі взяли участь секретарі виконавчих комітетів місцевих рад, керівники відділів апарату, окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в районі, представники засобів масової інформації району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору