Рівне:

Створення та просування сайтів

Пожежа забрала життя чотирьох дітей

Останні новини 18-вер, 2009, 12:299 Lobanovskiy 867
О 23 годині 11 хвилин, 17 вересня до райвідділу МНС надійшло повідомлення від працівників міліції про пожежу в с. Дубно Рокитнівського району Рівненської області, яка виникла в одноповерховому дерев’яному будинку. До місця виклику одразу виїхав черговий караул ПДПЧ-15 смт. Рокитне. Коли вогнеборці, подолавши п’ятидесятикілометрову відстань до села прибули до місця пожежі, дерев’яна будівля вже була повністю охоплена полум’ям. Існувала реальна загроза поширення вогню на сусідній житловий будинок.
Про це Провінційці повідомив Начальник центру пропаганди ГУМНС в Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Богдан Мамчур
Здійснивши бойове розгортання, вогнеборці одразу приступили до гасіння. Майже година часу знадобилася бійцям МНС щоб загасити вогонь. Як згодом було встановлено, місцеві мешканці, котрі виявили загорання, винесли із будинку п’ятьох малолітніх дітей. Двоє братів - Іван 2003 р.н. та Юрій 2006 р.н. і їх сестра Люба 2004 р.н. вже були мертві, ще двоє дітей цієї родини Настю і Артема 2007 року народження забрали працівники швидкої медичної допомоги. Дворічна Анастасія померла по дорозі в лікарню, а її брат Артем у важкому стані доправлений в реанімаційне відділення Рокитнівської ЦРЛ, стан хлопчика важкий. За попереднім діагнозом – усі діти отруїлися чадним газом. Наразі всі передумови та причини виникнення пожежі встановлює оперативна група ГУ МНС України в Рівненській області, працівники прокуратури та РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору