Рівне:

Створення та просування сайтів

Податківці дарують подарунки дітям

Останні новини 18-вер, 2009, 13:329 Lobanovskiy 709
Днями від імені та за ініціативи голови ДПА в області Віктора Башука, відбулося чергове вручення подарунків вихованцям Вербської школи-інтернату з нагоди початку нового, ювілейного для закладу, навчального року.
Про це Провінційці повідомили у відділі масово-роз'яснювальної роботити звернень громадян ДПА в області

Церемонію було проведено в Палаці культури «Текстильник» м. Рівне. Передував заходу колективний перегляд вистави «Морозко».
Вручення подарунків провели Голова первинної профспілкової організації ДПА в області Сергій Сиротюк та його заступник Оксана Гусєва. А після вручення подарунків усі діти, більшість з яких сироти та напівсироти, мали можливість поласувати фруктами, печивом, соками та іншими продуктами «солодкого» столу.
Проведення цих заходів стало можливим завдяки тому, що ось уже сьомий рік поспіль, щомісяця, кожен податківець Рівненщини піввідсотка свого посадового окладу перераховує до благодійного фонду соціальної допомоги. Кошти створеного фонду, використовуються виключно на допомогу вихованцям понад двадцяти інтернатних закладів, дитбудинків та притулків Рівненщини.
Починалося ж усе з шефства над Вербською школою-інтернатом, що у Дубенському районі. Сім років тому, саме вона опинилася у важкому фінансовому становищі: комунальних боргів накопичилося стільки, що діти взимку залишилися без опалення. За кілька місяців податківці зібрали кошти та погасили борги закладу. Тож новий рік у Вербі зустрічали в теплі.
За сім років податківці краю взяли шефство над усіма дитбудинками, допоміжними школами, притулками та інтернатними закладами області. Нині в них виховується понад 2 тисячі дітей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору