Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні відбудеться брифінг голови облдержадміністрації Віктора Матчука

Останні новини 21-вер, 2009, 13:549 Lobanovskiy 835
Сьогодні, 21 вересня, відбудеться брифінг голови Рівненської обласної державної адміністрації Віктора Матчука.
Тема брифінгу – результати участі делегації Рівненської області у міжнародній конференції Єврорегіону «БАЛТИКА»: напрацювання та перспективи співпраці.
Про це Провінційці повідомили в ОДА.

Довідка
Керівники партнерських регіонів – голова Рівненської обласної адміністрації Віктор Матчук та маршалок Вармінсько-Мазурського воєводства-Президент Єврорегіону “Балтика” Яцек Протас підписали спільне комюніке за результатами міжнародної конференції Єврорегіону “Балтика”, котра відбулась у польському місті Рин.
Основні засади документу передбачають спільне просування ідеї «Східного партнерства»: «в нашому розумінні, особливо важливим є стремління усіма сторонами Партнерства до більшої економічної інтеграції України до країн Європейського Союзу, до чого з певністю спричиниться полегшення візового режиму, наближення норм і стандартів в усіх галузях економіки, а також підтримка малих і середніх підприємств. … Східне партнерство ефективно допоможе в реалізації європейських аспірацій України, шляхом підтримки діяльності заради політичної асоціації та глибшої економічної інтеграції. …. Тим самим ми бажаємо долучитися до наближення усіх регіонів України до родини європейських регіонів», - йдеться у тексті офіційного документу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору