Рівне:

Створення та просування сайтів

Благодійний проект «Добро починається з тебе»

Останні новини 25-вер, 2009, 10:229 Lobanovskiy 1 413
У 2007-2008 навчальному році Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000» за підтримки Міністерства освіти та науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, спільно з Академією педагогічних наук України започаткував Всеукраїнський благодійний проект «Добро починається з тебе».

До участі у конкурсі запрошуються дитячі колективи загальноосвітніх, професійних та позашкільних навчальних закладів, молодіжні колективи вищих навчальних закладів, члени дитячих і молодіжних громадських організацій та об’єднань.
Мета проекту: об’єднання зусиль, бачення та досвіду учасників проекту для відродження в Україні благодійництва як норми суспільного життя і соціальної відповідальності; виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності; популяризація дитячих і молодіжних благодійних та соціальних ініціатив, підтримка соціально-активної учнівської і студентської молоді.
Всеукраїнський благодійний проект «Добро починається з тебе» – постійно діючий довготривалий проект Фонду «Україна 3000». Організаційно він передбачає проведення конкурсу благодійних проектів серед дитячих та молодіжних колективів, визначення та нагородження переможців конкурсу, опрацювання та поширення отриманого досвіду.
Ми віримо, що, навчаючи дітей робити добро, бути милосердними, виховуючи в них потребу допомагати іншим, ми надаємо їм можливість знайти своє призначення, місце у суспільстві та соціально реалізувати себе.

Конкурс проводиться у двох номінаціях:
• конкурс серед дитячих колективів загальноосвітніх, професійних і позашкільних навчальних закладів, дитячих громадських організацій та об’єднань;
• конкурс серед молодіжних колективів вищих навчальних закладів, молодіжних громадських організацій та об’єднань.

На конкурс приймаються благодійні проекти за трьома тематичними напрямками – соціальні, екологічні, культурологічні.
Кінцевий термін подачі матеріалів для участі в конкурсі – 15 листопада 2009 року.

Для участі в конкурсі до Національної конкурсної комісії необхідно подати:
1. на першому етапі – реєстраційну картку та резюме благодійного проекту у двох примірниках;
2. на другому етапі – підсумкову інформацію про реалізацію благодійного проекту у двох примірниках.

Матеріали, подані на конкурс, мають бути виконані державною мовою комп’ютерним набором, шрифт Times New Roman, 14 розмір – основний текст, 12 розмір – додатковий текст, через 1 інтервал, на одному боці аркуша А4.
Організатори залишають за собою право розміщувати надіслані на конкурс матеріали у друкованих виданнях, на сайтах Фонду та партнерів проекту із обов’язковим зазначенням назви закладу чи організації, від яких надійшов благодійний проект, прізвища та імені керівника проекту.

Матеріали для участі в конкурсі надсилайте на поштову адресу:а/с 75, м. Київ, 01012 (у двох примірниках) та електронну адресу: dobro@ukraine3000.org.ua у форматі *.doc з поміткою: «Конкурс благодійних проектів».
Консультації за телефоном: 8 (044) 467-67-80, e-mail: dobro@ukraine3000.org.ua.
Звертаємо увагу учасників на те, що матеріали для участі у конкурсі обов’язково мають бути подані у письмовому та електронному варіантах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору