Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 01-жов, 2009, 10:249 prov 1 115
Від вибуху загинула людина в Гощанському районі
У селі Бабин Гощанського району Рівненщини, на кухні у квартирі №1 одноповерхового житлового будинку, стався вибух побутового газу. У результаті вибуху постраждали три людини, які з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до обласної клінічної лікарні. О 16.00 одна з госпіталізованих померла.
Вибухом зруйновані зовнішня та суміжна стіни квартири №2. Причина вибуху встановлюється.
На ліквідації його наслідків були задіяні рятувальники та техніка МНС. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Правоохоронці вилучили пакет з бурштином
Під час проведення обшуку помешкання 60-річного жителя селища Володимирець працівники міліції виявили та вилучили поліетиленовий пакет із камінням, зовні схожим на бурштин. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Житель Мізоча намагався продати макову соломку
Оперуповноважений боротьби з незаконним обігом наркотиків затримав 32-річного жителя села Мізоч Здолбунівського району Петра. Чоловік намагався продати більше півкілограма макової соломки.

Зниклих безвісти чоловіків знайшли на заробітках
Працівники Радивилівського райвідділу міліції встановили місцеперебування двох місцевих жителів, які рахувалися зниклими безвісти. Один із чоловіків виїхав на заробітки до Київської області, а інший за кращим життям подався до Варшави.

Костопільський пенсіонер отруївся
До Костопільської центральної райлікарні у важкому стані доставили з отруєнням 69-річного чоловіка.
Встановлено, що пенсіонер отруївся препаратом для жуків. Відповідні служби з’ясовують обставини інциденту.

Діти потрапили в реанімацію
26-27 вересня на Рівненщині було зафіксовано два випадки отруєння дітей, внаслідок яких обоє малолітніх потрапили до реанімації. У першому випадку дворічний хлопчик отруївся клофеліном, в іншому – дитина 2008 р. н. наїлася отрути для мишей.

Житель Дубенщини на земельній ділянці знайшов артснаряд
В с.Кривуха Дубенського району під час проведення земляних робіт на власній земельній ділянці Анатолій С. виявив 76 мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни. Місце виявлення боєприпасу взяли під охорону працівники Дубенського МРВ УМВС України в Рівненській області. Подана заявка на знешкодження до ГУ МНС України в області.

Дубенчанин травмувався склом
До лікарні м. Дубно з діагнозом ”різана рана шиї та крововтрата» доставили 37-річного чоловіка.
Встановлено, що чоловік травмувався на фірмі, де працює складальником склопакетів. Інцидент стався в цеху виготовлення внаслідок падіння скла при транспортуванні.

На полігоні виявили 4 авіабомби
На території колишнього військового полігону у селі Буща Дубенського району виявлено чотири авіаційні бомби часів Великої вітчизняної війни.
Вага кожної з авіабомб – 50 кілограмів.

Злодії крали огорожу на цвинтарі
Працівники Дубенського МВ УМВС встановили, що троє дубенчан – 30-річний Микола, 28-річна Наталія та 35-річна Валентина викрали три секції металевої огорожі з кладовища в селі Тараканів. Підозрювані перевозили крадене автомобілем ”Іж-2112». Даний транспортний засіб наразі поміщено на територію міськвідділу внутрішніх справ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору