Рівне:

Створення та просування сайтів

До начальника УМВС йдуть не лише з особистим та наболілим…

Останні новини 01-жов, 2009, 16:149 Lobanovskiy 763
В останній день вересня нагоду поспілкуватися з начальником УМВС України в Рівненській області Ярославом Голомшею отримали жителі Радивилівщини та Дубенщини. Адже головний міліціонер області завітав до міськрайвідділів внутрішніх справ, аби провести там виїзні прийоми громадян.
Насамперед, зауважимо, що чимало людей зверталося до очільника рівненської міліції з особистими питаннями. Дехто скаржився на дії правоохоронців... не без того. Завжди є громадяни, яким стражі Закону з якихось причин не змогли допомогти. Усіх відвідувачів Ярослав Голомша уважно вислухав і запевнив, що не залишить жодне прохання чи скаргу поза увагою.
Про це Провінційці повідомили у ВЗГ УМВС у Рівненській області
Однак не лише з бідами й турботами йшли того дня до начальника УМВС. У кімнатах прийому громадян лунали й слова щирої вдячності за роботу особового складу обох міськрайорганів внутрішніх справ. Зокрема, у Радивилівському РВ на прийомі в Ярослава Ярославовича побувала жителька райцентру Галина Бречко, яка хвалила дільничного інспектора Віктора Кузьмича. Міліціонер за гарячими слідами знайшов викрадача її велосипеда. Сталося так, що одного разу ця жіночка, приїхавши на місцевий ринок, залишила свій двоколісний транспортний засіб без нагляду. Хтось цим скористався та викрав його. Пані Галина відразу ж повідомила у міліцію. Вона дуже хвилювалася, адже велосипед був подарунком їй на День народження від сина – єдиної рідної людини, яка залишилася в неї після смерті чоловіка. Дільничний Кузьмич менше, ніж за три години виявив та затримав підозрюваного у крадіжці – 47-річного мешканця Радивилівського району Володимира, котрий свого часу вже відбував покарання за аналогічні злочини. Чоловік встиг збути велосипед, але зізнався – кому, тож, невдовзі «залізний кінь» повернувся до власниці.
Позитивні відгуки про роботу правоохоронців Ярослав Ярославович почув і під час виїзного прийому у Дубенському МВ УМВС. Жителька райцентру дякувала особовому складу міськвідділу за те, що допомагають її сину вилікуватися від наркотичної залежності.
І хоча Ярослав Голомша на подібні звернення апелював, що міліціонери просто виконують свою роботу, та щиру радість пересічних громадян легко зрозуміти. Вони на власному досвіді переконалися у тому, що міліція здатна відновити справедливість і захистити.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору