Рівне:

Створення та просування сайтів

Завдано шкоди на більш як 50 тисяч гривень

Останні новини 07-жов, 2009, 11:529 Lobanovskiy 917
Здійснюючи перевірку додержання суб’єктами господарювання вимог водного законодавства Рівненський міжрайонний природоохоронний прокурор виявив, що одне із приватних підприємств у Рокитнівському районі самовільно здійснило скид води з водних об’єктів, які знаходились у його користуванні. Внаслідок таких дій державним інтересам завдано шкоду на загальну суму більш як 50 тисяч гривень.
Про це Провінційці повідомила прес-секретар прокурора області Людмила Суржук.
За цим фактом Рівненський міжрайонний природоохоронний прокурор порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.365 Кримінального кодексу України (тобто – перевищення службових повноважень). Триває слідство.
За словами старшого помічника прокурора Рівненської області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства Анни-Марії Дзівак, з метою усунення порушень вимог законів про охорону водних ресурсів міськрайпрокурорами області внесено у 2009 році керівникам підприємств, установ, організацій 85 приписів та подань, опротестовано 12 незаконних актів органів влади. За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 136 посадових осіб, відшкодовано до бюджетів різних рівнів 1,5 млн.гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору