Рівне:

Створення та просування сайтів

МВС оприлюднило список найбільших хабарників України

Україна і світ 08-жов, 2009, 10:559 prov 1 566
Міністерство внутрішніх справ склало ТОП-100 найбільших хабарів України.
Очолив цей антирейтинг голова однієї із сільрад Березанського району Миколаївської області. Він вимагав хабар у розмірі 8,5 мільйона гривень і отримав мільйон. Зараз його справа знаходиться у суді.
На другому місці у списку - голова сільської ради з Криму, який вимагав 1,1 мільйона доларів і встиг отримати 750 тисяч. У цій справі триває слідство.
Третій у списку - голова Селічівської сільради Баришівського району Київщини. Він вимагав хабар у 3,95 мільйона гривень, справа знаходиться на розгляді в суді.
Четверте місце у списку посіли голова і член правління житлово-будівельного кооперативу в Севастополі. Вони вимагали хабар в 3,9 мільйона гривень і отримали 1,7 мільйона. Їхня справа зараз також перебуває у суді.
“Чільну” п’ятірку антирейтингу замкнув головний лісник одного з лісництв державного лісомисливського господарства в Севастополі, який вимагав 2,4 мільйона гривень. У цій справі проводиться слідство.
Замкнув рейтинг ТОП-100, оприлюднений МВС, завідуючий стаціонарним відділенням наркодиспансеру в Чернівцях. Він вимагав хабар у розмірі 20 тисяч гривень, його справа теж знаходиться у суді.
Зі ста найбільших хабарників України засуджено лише одного - заступника начальника відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Хмельницькій області. Він отримав 10 тисяч із хабара в 50 тисяч гривень.
Нагадаємо, нещодавно за хабарництво було засуджено мера міста Балаклея у Харківській області. За хабар у 900 тисяч гривень його засудили до 10 років ув’язнення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору