Рівне:

Створення та просування сайтів

Приїжджий домушник замість чужої квартири потрапив до рівненської міліції

Кримінал 15-жов, 2009, 10:109 prov 1 129
Увагу на підозрілого чоловіка, який крутився в під’їзді будинку на вулиці Льонокомбінатівській, що у Рівному, місцеві жителі звернули відразу. Воно й не дивно, адже у п’ятиповерхівці кожен один одного знає, принаймні, в обличчя. А тут незнайомець… Коли ж останній почав вовтузитися із замком на дверях однієї з квартир, власники якої у цей час зазвичай перебувають на роботі, сусіди вирішили зателефонувати до міліції. І, як виявилося, зробили правильно…
– 6 жовтня о 16-й годині до чергової частини Рівненського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в одну з квартир на вулиці Льонокомбінатівській невідома особа намагається скоїти проникнення, – повідомив заступник начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в області Юрій Баланчик. – Група затримання Рівненського міського відділу Державної служби охорони, прибувши на місце події через три хвилини після виклику, затримала зловмисника. Ним виявився 29-річний житель міста Кам’янка-Бузька Львівської області Андрій, який шляхом злому серцевини замка вхідних дверей намагався потрапити до приміщення з метою скоєння крадіжки. Цього громадянина було доставлено до чергової частини Рівненського МВ. За даним фактом проводиться перевірка.
Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції, де він опинився в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу. За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (нагадаємо, що крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Андрій же поки що відмовчується, з якою метою він приїхав до Рівного і чому саме цю квартиру обрав у якості об’єкта своїх злочинних зазіхань. Впевнені, усі подробиці ”виринуть на поверхню” в ході слідства. Наразі ж достеменно відомо, що за плечима офіційно непрацюючого горе-”домушника” – судимість за аналогічні злочини.
Марина НОНКА,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору