Рівне:

Створення та просування сайтів

Острог

Що новенького? 15-жов, 2009, 10:149 prov 1 095
Підбито підсумки українсько-польської обмінної програми між Національним університетом ”Острозька академія” та Державною Східноєвропейською школою Перемишля.
Шестеро студентів-поляків факультету україністики відвідали Острозьку академію – національний культурно-освітній осередок — і прослухали курси з історії України, мистецтвознавства, міжнародних відносин та інших дисциплін із загальним обсягом 60 навчальних годин.
Студентів із Польщі привітала декан факультету міжнародних відносин Алла Атаманенко, а від проректора з навчально-виховної та наукової роботи Петра Кралюка вони отримали грунтовну ретромандрівку в минуле українських регіонів, літературних тенденцій та в подарунок – видання Уласа Самчука ”На коні білому, на коні вороному”, літературний збірник Острозької академії та поетичну збірку Олекси Стефановича.
Кульмінаційним моментом для польських учасників обмінної програми стало вручення сертифікатів Острозької академії, котрі засвідчують навчальні здобутки, отримані студентами Східноєвропейської школи на базі університету. Організатори українсько-польської програми висловили сподівання на подальший розвиток такого формату обміну культурними баченнями й світоглядними тенденціями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору