Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулося третє пленарне засідання чергової 29 сесії Рівненської міської ради

Останні новини 18-жов, 2009, 12:199 Lobanovskiy 987
15.10.2009 відбулося третє пленарне засідання чергової 29 сесії Рівненської міської ради, на якому розглянули 4 питання.
Зокрема, затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Комунальному закладу "Рівненський обласний онкологічний диспансер". Також депутати надали згоду КТП "Комуненергія" на передачу КП "Теплотранссервіс" Рівненської міської ради пакету акцій ЗАТ "Комунальна енергосервісна компанія м.Рівне" (ЗАТ "ЕСКО-Рівне") в кількості 48 простих іменних акцій на загальну суму 120 тисяч гривень, що становить 44,8598% статутного фонду. КП "Теплотранссервіс" зобов'язаний компенсувати 120 тисяч гривень КТП "Комуненергія" (це робиться для того, щоб коли "Комуненергія" перейде орендарю, акції ЗАТ "ЕСКО-Рівне" залишилися в комунальній власності міста).
Окрім цього, міські обранці надали дозвіл КП "Теплотранссервіс" Рівненської міської ради на отримання банківського кредиту в сумі 13 млн.грн. на поточні потреби підприємства, з них: 10 млн.грн. для проплати за спожитий природний газ, 3 млн.грн. - на інші потреби, пов'язані з поповненням обігових коштів підприємства. При цьому КП "Теплотранссервіс" звільнено від сплати державного мита за оформлення банківського кредиту.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

НИК 18-жов, 16:01

П. Хомко! З вашим прихідом до влади в м. Рівне, значно погіршилися стандарти. Ви, з екранів телевізорів, не просто лякаєте, а підвмщуєте тарифи на комунальні послуги, а саме: квартплата за 1кв.м. становить 1грн.20коп., при цьому кількість послуг не тільки не збільшено, а навіть ті які надавалися, - стали гірше!
Тепер нам пропонують, не без вашої участі, далі по тексту: Також депутати надали згоду КТП "Комуненергія" на передачу КП "Теплотранссервіс" Рівненської міської ради пакету акцій ЗАТ "Комунальна енергосервісна компанія м.Рівне" (ЗАТ "ЕСКО-Рівне") в кількості 48 простих іменних акцій на загальну суму 120 тисяч гривень, що становить 44,8598% статутного фонду. КП "Теплотранссервіс" зобов'язаний компенсувати 120 тисяч гривень КТП "Комуненергія" (це робиться для того, щоб коли "Комуненергія" перейде орендарю, (а ск. ви будете мати з цієї оборутки?) акції ЗАТ "ЕСКО-Рівне" залишилися в комунальній власності міста). Нікому не секрет, що з появою нової ЗАТ "ЕСКО-Рівне" приведе до нового подорожчання опалення та підігрів горячої води. Шановний, схаменіться, незабаром вибори! Особливо я буду голосувти за іншу кандидатуру!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору