Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбудеться презентація документального фільму «Геній міста»

Останні новини 27-жов, 2009, 19:369 Lobanovskiy 852
У четвер, 29 жовтня об 11-ій годині в приміщенні Рівненського будинку вчених відбудеться презентація документального фільму журналіста Ігоря Чайки «Геній міста». Фільм присвячено складним взаємовідносинам журналістів, громади міста із міською владою на прикладі Львова.
- Я намагаюсь зробити сайт якраз під теми захисту прав журналістів та ЗМІ , - каже пан Чайка. - Ми також робимо його мультимедійним та відкритим для всіх користувачів (в першу чергу, це стосується колег з усіх регіонів), отже він матиме блогово-інформаційну структуру. Я під час зустрічей з колегами намагаюсь сайт популяризувати та закликати до співпраці. Детальніше при зустрічі.
Ігор Чайка відомий рівненським журналістам як автор документального фільму «Соло для медіа» (2005 р.), героями якого стали представники ЗМІ, що змушені були у суді відстоювати своє право на професію.
А приводом для приїзду у Рівне Ігоря Чайки цього разу стали спроби перешкодити у роботі рівненським журналістам з боку однієї з охоронних фірм (подія сталася минулого тижня на ливарному цеху).
До участі у презентації та обговоренні фільму запрошуються журналісти, представники органів місцевого самоврядування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору