Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 29-жов, 2009, 10:219 prov 1 015
Вистрибнула з 7 поверху
У м. Рівне, вул. Д. Галицького, 12, скоїла суїцид, вистрибнувши з вікна 7 поверху власної квартири, громадянка Тетяна, 1929 р.н.

Згорів у власному будинку
У с. Шпанів Рівненського району в господарстві громадянки Уляни, 1919 р.н., вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив підлогу, стіни, вікна в житловому будинку. На місці пожежі виявлено труп сина господарки, Євстахія, 1946 р.н. Причина: необережність при курінні сина господарки.

Пограбували магазин на 60 тис. грн.
На одній з вулиць Рівного невідомі пограбували магазин. Зловмисники привласнили товарно-матеріальних цінностей на 60 тисяч гривень. Проводяться заходи щодо встановлення осіб невідомих, їх розшуку та затримання.

Пенсіонера збив електропоїзд
Біля залізничної станції “Острог”, що в с. Оженімо Острозького району, пасажирський електропоїзд № 824 сполученням “Луцьк-Київ” смертельно травмував місцевого жителя, Бориса, 1949 р.н., пенсіонера.

Нарубав на 61000 грн.
У Володимирецькому районі невідомі незаконно зрубали 5 дерев породи дуб. Збиток становить 61000 грн.

Держрибінспектори затримали 26 браконьєрів
Двох браконьєрів з неводом вони затримали біля річки Замчисько, що поблизу Костополя. Порушники сказали, що невід знайшли у річці випадково. Того ж дня на березі річки Замчисько було помічено хлопців з забороненим знаряддям лову — волочком. На старому руслі річки Горинь біля Гощі інспектори рибоохорони затримали двох місцевих жителів, які готувалися ловити рибу сітками. А на річці Устя, що біля мосту поблизу Старомильського водосховища, чоловік ловив рибу шляхом багріння спінінгом з двома потрійними гачками та свинцевим грузом, чим порушив вимоги Закону України ”Про тваринний світ” та ”Правила любительського і спортивного рибальства”. За минулий тиждень інспектори держрибоохорони виявили 31 порушення, затримали 26 порушників, вилучили 34 недозволені знаряддя лову риби.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору