Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівництво обласної ради готове поділитися зарплатами з обласною лікарнею

Рівненська область 03-лис, 2009, 13:129 Lobanovskiy 1 130
20 тис. грн. за рахунок економії коштів на зарплати керівництву Рівненської обласної ради пропонує виділити відділенню інтенсивної терапії обласної клінічної лікарні заступник голови обласної ради Валентин Крока. Таку пропозицію він озвучив сьогодні під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.
Свою пропозицію Валентин Крока аргументував так: «Сьогодні вранці я побував у реанімаційному відділенні обласної лікарні. На той час там перебувало 10 пацієнтів: серед них є вагітні та діти. Люди мені сказали, що всі медикаменти їхні родичі купують власним коштом. Крім того, у відділенні почав хворіти медперсонал. Тому вважаю, що ми повинні допомогти, адже саме в це відділення привозять найтяжчих хворих з усієї області».
Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
Більшість членів комісії погодилися винести на розгляд позачергової сесії обласної ради, яка запланована на 14.00 3 листопада, відповідні рекомендації. Голова комісії Олег Хомич наголосив, що в рекомендаціях має чітко звучати, що кошти виділяються виключно на потреби даного відділення. Крім того, депутати-бюджетники пропонують рекомендувати управлінню охорони здоров’я Рівненської ОДА в найкоротші терміни розробити перелік необхідного обладнання для надання першочергової екстренної допомоги пацієнтам відділення інтенсивної терапії обласної клінічної лікарні, які передбачені для медичних закладів третинного рівня. Йдеться, зокрема, про апарати штучної вентиляції легень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору