Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 05-лис, 2009, 11:039 prov 1 013
Покінчила життя самогубством
У селі Стеблівка Здолбунівського району у власному господарстві покінчила життя самогубством через повішення місцева жителька Лідія, 1929 року народження.
У Рівному з’явилися
викрадачі рекламних конструкцій
До Рівненського МВ із заявою звернувся 44-річний житель Рівного Олексій, який повідомив, що протягом жовтня цього року на вул.Соборній поблизу кафе ”Аміго” було викрадено 2 рекламні конструкції (лайт-бокси), що були розміщені на опорі контактної мережі тролейбусних ліній. Сума збитку становить 2560 грн.
Випивав із незнайомими,
які потім обікрали квартиру
До рівненської міліції звернувся 49-річний рівнянин Олег із заявою про те, що в період часу з 16.00 27 жовтня до 3 год. ночі наступної доби під час розпиття спиртних напоїв з малознайомими з його квартири було викрадено телевізори ”Сіронікс”, ”Тошиба”, домашній кінотеатр ”LG” та ДВД-плеєр ”LG”. Збиток становить 7100 грн.
Рівнянка, „знімаючи порчу”,
позбулася золотих виробів та грошей
20-річна рівнянка Ліна поскаржилася правоохоронцям, що 30 жовтня на вулиці Павлюченка невідомі обманом (під приводом зняття порчі) заволоділи золотими виробами (10 найменувань) та грішми, а це 600 доларів США та 2000 гривень. Збиток та особи зловмисників наразі встановлюють.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору