Рівне:

Створення та просування сайтів

Ван Дамм хоче зняти в Україні велике кіно

Україна і світ 05-лис, 2009, 12:029 prov 991
Жан Клод Ван Дамм має намір знімати в Україні фільм і реаліті-шоу.
Знаменитий голлівудський актор Жан Клод Ван Дамм, який приїхав до Києва на закриття кінофестивалю ”Молодість”, розповів, що збирається зняти в Україні кіно. Ван Дамм прибув до Києва в ніч з 29 на 30 жовтня. Він прилетів до української столиці економ-класом через Москву і поселився в тризірковому готелі ”Баккара” на Дніпрі.
У п’ятницю, 30 жовтня, актор відвідав київську кіностудію Довженка, де затримався більш ніж на дві години. Спершу він обговорював із керівництвом студії питання створення свого майбутнього фільму, який він збирається зняти тут (автобіографічна драма). Потім Ван Дамм вирушив на екскурсію по кіностудії.
”Тут потужне обладнання, багато американських студій не можуть собі такого дозволити – зазвичай вони беруть його в оренду. Я був приємно здивований!”, — зазначив актор.
Ван Дамм також розповів, що в Україні він ще нічого не бачив, але впевнений, що йому вдасться зробити тут велике кіно.
Організатори ”Молодості” також повідомили, що перед приїздом в Україну американський актор згадував про наміри підшукати в Україні місце для зйомок якогось реаліті-шоу.
Нагадаємо, Ван Дамм представляє на ”Молодості” свій останній фільм ”Ж.К.В.Д.”, в якому актор зіграв самого себе. Жан Клод Ван Дамм пробуде в Україні близько тижня. Після Києва він поїде в Одесу, Кривий Ріг і, можливо, інші міста України – підбирати натуру для зйомок свого нового фільму.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору