Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині усі хворі на пневмонію отримуватимуть ліки безкоштовно

Чернівецька область 10-лис, 2009, 08:129 Lobanovskiy 991
В умовах епідемії усі хворі на пневмонію чернівчани отримуватимуть лікування лише в умовах стаціонару. Всі необхідні для лікування медичні препарати вони отримуватимуть безкоштовно. Для надання допомоги таким хворим усі лікувальні установи міста забезпечені за бюджетні кошти ліками у повному обсязі. Міський голова Микола Федорук попередив головних лікарів лікувальних установ про персональну відповідальність за надання хворим на пневмонію повного курсу безкоштовного лікування.
Про це повідомляє Чернівецька міська рада.


Для поліпшення технічного забезпечення реанімаційних відділень лікувальних установ міста вирішено придбати ще чотири вкрай необхідні для лікування ускладнених пневмоній оксигенератора.
Окрім, того міська надзвичайна протиепідемічна комісія доручила міському управлінню охорони здоров’я звернутися до Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації з пропозицією розгорнути відділення для лікування пневмоній високої та середньої складності на базі обласного протитуберкульозного диспансеру, де є відповідна кадрова та матеріальна база.
З метою виявлення хворих з ознаками пневмонії або ускладненнями грипу вирішено розпочати у місті подвірний обхід. До його проведення будуть залучатися середній медичний персонал поліклінік міста, а також аспіранти, лікарі-інтерни, клінічні ординатори Буковинського державного медичного університету. Клопотання про направлення 255 лікарів-інтернів та аспірантів для проведення обходів мешканців спрямовано керівництву медичного університету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору