Рівне:

Створення та просування сайтів

Заїжджим зловмисникам на Прикарпатті не таланить

Івано-Франківська область 10-лис, 2009, 08:339 Lobanovskiy 853
Для пересічного громадянина поняття розкриття майнового злочину, безперечно, передусім пов’язане з відшкодуванням заподіяних йому матеріальних збитків. Людині, яка втратила своє майно чи кошти внаслідок дій зловмисників, важливо повернути втрачене. Це, власне, і є одним з завдань, над яким працюють співробітники органів внутрішніх справ.
Про це повідомляє Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Приміром, у кількох родин прикарпатців днями завдяки зусиллям правоохоронців з’явилася реальна перспектива повернути раніше викрадене з їх новобудов опалювальне обладнання. А мешканцеві Івано-Франківська взагалі поталанило – він практично одночасно довідався як про крадіжку газового котла, так і про вилучення його у підозрюваних у вчиненні злочину. У його скоєнні, а також ще щонайменше семи аналогічних посяганнях у кількох районах Івано-Франківщини працівники міліції обгрунтовано підозрюють двох мешканців Львова. Реалізовуючи оперативні напрацювання, співробітники карного розшуку затримали їх з наявним наприкінці минулого тижня у місті Долина, коли молодики поверталися з чергової оборудки в Івано-Франківську. У затриманих вилучено газовий котел, викрадений з офісного приміщенні, де наразі проводяться ремонтні роботи, та знаряддя скоєння злочину.
Як з’ясовано, 30-ти та 31-річний мешканці Львова наперед обирали об’єкт крадіжки. Відтак власним транспортом виїжджали до сусідньої області, викрадали з новобудови котел і за налагодженою схемою збували його. Особу, яка скуповувала викрадені речі, також вже встановлено. Варто додати, що міліція має підстави вважати затриманих причетними до вчинення подібних крадіжок у кількох областях західного регіону України. Масштаби їх злочинної діяльності та заподіяну шкоду буде остаточно встановлено в ході слідства.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору