Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині підозрюваних у збуті «Амфетаміну» узято під варту

Івано-Франківська область 11-лис, 2009, 09:399 Lobanovskiy 946
Співробітники івано-франківського підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили чергову групу розповсюджувачів наркоотрути. Йдеться про осіб, які налагоджували мережу збуту психотропної речовини «Амфетамін».
Про це повідомляє Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Кілька днів тому в Галичі працівники міліції затримали чоловіка та дівчину, у яких вилучили пакетики з так званою «синтетикою». Затриманими виявилися 36-річний житель Львова та його 18-річна подруга з цього ж міста, першокурсниця одного з тамтешніх вузів. Львів’яни, як було з’ясовано, купили 20 грамів «Амфетаміну» у жителя Івано-Франківська. Деяку частину наркотиків вони планували залишити для власного вживання, але основною метою їх поїздки на Прикарпаття було придбання психотропної речовини для подальшого перепродажу.

Як встановили оперативники, постачальником львів’ян був 30-річний івано-франківець. Під час його затримання міліціонери виявили та вилучили у нього ще кілька грамів «Амфетаміну», а також майже 2400 гривень, отриманих за проданий наркотик. В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання співробітники міліції знайшли ще один пакетик з цією речовиною, вага якої становила 10 грамів. Крім того, вилучено ювелірні вироби з золота загальною вагою близько 140 грамів, ноутбук, по кілька цифрових фотоапаратів та мобільних телефонів. Правоохоронці мають підстави вважати, що перелічені предмети отримані франківцем у якості розрахунку за реалізовані наркотики.

Наразі фігуранти порушеної за збут наркотиків кримінальної справи перебувають під вартою. Тим часом міліція з’ясовує джерело походження їх «краму» - психотропної речовини «Амфетамін».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору