Рівне:

Створення та просування сайтів

Інформація про стан захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип на території Чернівецької області за останню добу

Чернівецька область 12-лис, 2009, 11:289 Lobanovskiy 1 192
Як повідомив начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Шкробанець, летальних випадків від пневмонії за останню добу на Буковині не зареєстровано. Кількість померлих від ускладнень гострих респіраторних вірусних інфекцій та грипу становить 22 особи. Станом на дев’яту годину ранку, до лікувальних закладів краю з ознаками ГРВІ звернулося 241 особа. Загалом, від 29 жовтня на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип захворіло 55 тис. 324 буковинці, з яких 22 тис. 101 дитина. Загальна кількість шпиталізованих – 3 тис. 998 осіб, з яких 1 тис. 245 – діти. На лікарняне ліжко протягом останньої доби потрапило 12 наших краян.

Аби запобігти подальшому розповсюдженню інфекції та стабілізувати епідемічну ситуацію, в Чернівецькій області тривають обмежувальні заходи, масковий режим, активізовано роботу подвірних обходів, розгорнуто додаткові ліжка в лікувально-профілактичних закладах, проводиться щоденний моніторинг захворюваності.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору