Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 13-лис, 2009, 09:369 prov 830
Перебуваючи в гостях, пограбувала господара
38-річний рівнянин Сергій повідомив правоохоронцям, що в період з 31 жовтня до 2 листопада 21-річна жителька села В.Олексин Марія, перебуваючи у нього в гостях, викрала золотий браслет і ланцюжок. Збиток становить 3750 гривень.

Отруїлося двоє дітей
В реанімаційне відділення Гощанської ЦРЛ з отруєнням невідомою речовиною, було госпіталізовано двох дітей: Богдана М., 1998 р.н., жителя м.Рівне, та Віталія Я., 1998 р.н., жителя с.Мнишин Гощанського району. Стан обох госпіталізованих – середньої важкості.

Водій Mitsubishi збив пішохода
Ця ДТП сталась на вулиці Міцкевича у Рівному. Водій автомобіля “Mitsubishi Outlander”, Валентин Г., їхав зі сторони вул.Пушкіна у напрямку вул. Чорновола. Він скоїв наїзд на 43-річну Надію Б., яка переходила дорогу поблизу нерегульованого пішохідного переходу.
Жінка отримала перелом кісток тазу. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення ЦМЛ м.Рівного.

Рівненські митники затримали цигарки
6 листопада по обіді під час проведення митного контролю вантажного залізничного потягу, що направлявся за кордон та проходив митні процедури на митному посту “Сарни”, Рівненські митники виявили приховані від митного контролю цигарки “Superkings”. Очевидно, йдеться про чергову спробу контрабандного перевезення великої партії цигарок до країн Європейського Союзу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору