Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківській області запровадять Дні майбутнього студента

Івано-Франківська область 13-лис, 2009, 13:049 Lobanovskiy 1 023
На 2010 рік заплановано проведення роз’яснювальної кампанії серед громадян щодо порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання та особливостей організації вступу до ВНЗ, в ході якої на рівні області, районів (міст), окремих навчальних закладів проводитимуться Дні майбутнього студента. Відповідне розпорядження 11 листопада підписав голова облдержадміністрації Микола Палійчук.
Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.



З метою якісної підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2010 році доручено:

1. Головам райдержадміністрацій та міст обласного значення - вжити заходів щодо створення належних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема:підготовки до роботи мережі пунктів реєстрації та тестування;оплати відряджень педагогічних працівників, які направляються на навчання для роботи на пунктах тестування та перевірки тестових завдань.
2. Управлінню освіти і науки облдержадміністраціїспільно з Івано-Франківським регіональним центром оцінювання якості освіти-організувати роз'яснювальну роботу та реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання; навчання педагогічних працівників для роботи на пунктах тестування та перевірки тестових завдань.
3. Управлінню МВС в Івано-Франківській області - забезпечити функціональне супроводження всіх етапів тестування, зокрема, доставки та зберігання тестових завдань, попередження зловживань та порушень порядку проведення тестування під час його проведення.
4. Головному управлінню охорони здоров'я облдержадміністрації відповідно до встановленого графіку тестувань - організувати чергування медичних працівників на пунктах тестування.
5. Управлінню внутрішньої політики головного управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації - забезпечити висвітлення ходу підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в засобах масової інформації.
Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покладено на головного відповідального виконавця - управління освіти і науки облдержадміністрації. Контроль за виконанням розпорядження - на заступника голови облдержадміністрації В. Гладія.


Довідка

Розпорядження схвалене відповідно до указів Президента України від 20 березня 2008 року № 244/2008 «Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні», від 25 вересня 2008 року № 857/2008 «Про забезпечення дальшого розвитку вищої освіти в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 31 грудня 2005 р. № 1312 «Про невідкладні заходи щодо запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору