Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині водій без документі перевозив більше тонни сировини для виготовлення ковбасних виробів

Тернопільська область 13-лис, 2009, 13:279 Lobanovskiy 841
Днями на автошляху у Тернопільському районі міліціонери зупинили вантажний мікроавтобус, у якому без будь-яких документів перевозили більше тонни сировини для виготовлення ковбасних виробів.
Про це повідомляє УМВС України в Тернопільській області.


Оперативники обласного УБОЗу разом зі співробітниками управління ДАІ знайшли у салоні «Мерседеса» десять бочок, у які завантажили одну тонну 300 кілограмів свинячих кишок. Така кількість сировини аж ніяк не могла бути використана для домашніх потреб. Адже кишок могло вистачити на рік роботи для будь-якого ковбасного цеху.
Водій «Мерседеса», житель Гусятинського району одразу не пред’явив правоохоронцям будь-яких документів на сировину, яку перевозив. Міліціонери запідозрили, що продукцію могли незаконно ввезти до України із сусідньої Польщі. Та й якість викликала сумніви. Співробітники ветеринарної міліції вилучили продукцію для подальшої перевірки. Сировину поки що помістили на зберігання в спеціально обладнане холодильне приміщення. Триває перевірка, яка й розставить всі крапки над «і», а також буде встановлене походження продукції. Головне, щоб вона не створювала небезпеки для споживачів, не шкодила здоров’ю людей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору